Kayıt Ol
vkontakte odnoklassniki facebook mailru yandex google

Sık Sorulan Sorular

 

Ziyaretçilerimiz tarafından sıkça sorulan ve merak edilen bazı sorular için, soru-cevap şeklinde kısa ve net açıklamalar ile size yol göstermek için aşağıdaki başlıkları bir araya getirdik.

Soru 1 - NETWORK MARKETİNG TİTAN (Saadet Zinciri) SİSTEMİ MİDİR? 
Cevap 1 - Aslına bakılacak olursa Titan diye bir sistem yoktur. Uzun zaman önce Network Marketing sistemini kullanarak, aldatmaca bir kazanç sistemi ile yapılmış bir oluşum vardır. Adına Titan dedikleri bu oluşumda ortada bir ürün yokken paradan para kazanma gibi bir sistem kurup bir çok insanı dolandırmışlar ve bu oluşumu kuran kişi de sonunda hapis cezasına çarptırılmıştır. Bu olaydan sonra Network Marketing sistemi maalesef "Titan", "Saadet Zindiri" gibi yakıştırmalar alıp, Network Marketing hakkında bilgi sahibi olmayan bir çok insanda, bu sistem kötü bir izlenim bırakmış ve hala bu izlenim devam etmektedir. Unutmayın Network Marketing bir pazarlama sistemidir ve dünya genelinde yüzlerce firma bu sistemi kullanmaktadır (Avon, Herbalife, Forever Living, Amway, Gano Excel vb.).

Soru 2 - NETWORK MARKETİNG YAPACAĞIM FİRMANIN GÜVENİLİRLİĞİNİ NASIL ANLARIM? 
Cevap 2 - Çalışmaya başlayacağınız Network Marketing firması ortaya bir ürün sunmuyorsa ya da sunduğu ürün piyasa değerinin çok çok üzerinde fiyatlara satılıyorsa o firmadan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Soru 3 OGANSİA FİRMASI GÜVENİLİR MİDİR? 
Cevap 3 - OGANSIA Firması, Yunus OGAN ve Ferdi ÜNLÜ tarafından 5 yıllık bir Ar-Ge çalışması sonucunda Fitoterapi ve Alternatif  Tıp Uzmanı Prof. Dr. Avni ÇAKICI ve Kiev Üniversitesi öğretim görevlisi Nuravan MUSTAFAYEV başkanlığındaki birçok akademisyen tarafından geliştirilmiş olan bağışıklık sistemini yükselten gıda takviyesi ürünleri ve hakkında birçok klinik çalışmalar bulunan Ganoderma Lucidum (Reishi Mantarı) ham maddesi ile üretilmiş olan sağlıklı kahve ve çay ürünlerini tüketiciye ulaştırmak amacıyla 2015 yılında Ogan Ltd. Şti. çatısı altında kurulmuştur ve elbette güvenilirdir. Ayrıca ürünlerinin sağlığa faydalı ve devamlı tüketilebilir ürünler olması işimizin devamlılığı için büyük bir avantajdır.

Soru 4 - NEDEN SİZİNLE ÇALIŞMALIYIM? 
Cevap 4 - Biz Takım olarak Türkiye'nin bir çok iline yayılmış, her zaman ekip arkadaşlarını destekleyen, yol gösteren, işini ve ekibini büyütmesi için çaba harcayan büyük bir aileyiz. Network Marketing sektörüne ve firmaya yabancı olan bir çok kişi yanlış yönlendirmeler sonucunda maalesef işini büyütemeden ve kötü tecrübe ile Network Marketing sektöründen ayrılmak zorunda kalıyor. Bizler tecrübeli ve Türkiye geneline yayılmış Prestij Team ailesi olarak her adımda ekibimizin destekçisiyiz.

Soru 5 - OGANSIA BAYİLİĞİNİ NASIL ALABİLİRİM?
Cevap 5 - Ogansiya bayiliğinizi online olarak internet üzerinden alabiliyorsunuz. Firmamız Network Marketing sektöründe olduğundan bayilik alabilmeniz için bir sponsora ihtiyacınız var. Yani kapıdan içeri girip "ben bayi olmak istiyorum" diyemezsiniz. Mevcutta firmanın bayisi olan birinin size sponsor (referans) olması gerekiyor. Her bayinin kendine özel sponsor kodu mevcuttur. Bayilik formunu doldururken size sponsor olan bayinin sponsor kodunu girerek bayilik alabiliyorsunuz. Eğer ki bu yazıyı okuyarak bayi olmaya karar verirseniz sponsor kodu kısmına OGA35970554 girmeniz emeğimin karşılığı olarak beni mutlu edecektir. Bayi olmak için tıklayın!

Soru 6 - ONLİNE ÖDEME SİSTEMİ GÜVENİLİR Mİ?
Cevap 6 - Sistem yapı kredinin 3D güvenli ödeme yöntemini kullanıyor. Kredi kartınızla ödeme yaparken sisitem sizin bilgilerinizi kaydetmez. Her siparişte kart bilgilerinizi tekrar girmenizi ister ayrıca ödeme sırasında cep telefonunuza gelen şifre ile de 3D güvenlik sistemi sağlanmış olur.

Soru 7 - ÜYELİK VE SİPARİŞ SIRASINDA TAKSİT İMKANI VAR MI? 

Cevap 7 - Resmi gazetede yayınlanan yönetmelik kapsamında telekomünikasyon, kuyumculuk, gıda ve akaryakıt gibi harcamalarda taksit yasağı getirildiği için maalesef taksit imkanı sunulamıyor. Fakat siz yine de bankanızla bu konuda görüşerek taksit imkanlarını sorgulayabilirsiniz. 

Soru 8 - HER DEFASINDA PAKET SİPARİŞİ VERMEK ZORUNDA MIYIM?
Cevap 8 - Paket alımı ilk defa bayilik alımına özel bir durumdur. Bayi olduktan sonra ürünlerden tek tek istediğiniz adette sipariş verebilirsiniz.


Soru 9 - PAKET İÇERİĞİNİ BELİRLEYEBİLİYOR MUYUM? 
Cevap 9 - Ogansia'nın bir güzel yanı da bu. Evet paket içeriğini siz belirleyebiliyorsunuz.

Soru 10 - NASIL PARA KAZANILIR? 
Cevap 10 - Ogansia'da bir çok kazanç çeşidi mevcut. Bunlardan en belirgin iki kazanç şekli; 1. si ürün satışından 20-%30 arasında 2. si ekip çalışması yaparak.Yeni distribütörleri kendi ekibinize katarak sizde kariyer hedeflerini gerçekleştirebilir ve tatmin edici kazançlar elde edebilirsiniz.

Soru 13 - KAZANÇ YASAL MI? 
Cevap 13 - Aylık, Haftalık çekinizde göreceksiniz ki OGANSIA sizin adınıza kazancınızın devlete olan vergi payını yatırmaktadır.

Soru 14 - KAZANÇ PLANI NASIL? 
Cevap 14 - Ogansia kazanç planı birçok network marketing firmasına göre avantajlıdır. Ayrıntılarını BURAYA tıklayarak Ogansia Kazanç Planı başlılı makalemden öğrenebilirsiniz. Kariyeriniz düşmez, puanlarınız sıfırlanmaz çalışmalarınıza her ay kaldığınız yerden devam edersiniz.

Soru 15 - ÜRÜNLERİN FİYATLARI NASIL? 
Cevap 15 - Ürünlerin fiyatlarını online olarak paylaşamayız ancak iletişime geçerek sorarsanız size yardımcı olabiliriz.

Soru 16 - İNTERNETTEN SİPARİŞ VEREBİLİR MİYİM?
Cevap 16 - Eğer bayi değilseniz ve sadece ürün alıp kullanmak istiyorsanız yine iletişim bölümünden bana ulaşarak istediğiniz ürünleri size temin edebilirim. Firmanın etik kuralları çerçevesinde online alışveriş sitelerinde ürünlerin satılması yasaktır. 

Soru 17 - ÜRÜNLER NASIL SONUÇLAR VERİYOR? 
Cevap 17 - Ürün kullanıcılarından ciddi sonuçlar duyuyoruz ancak bu sonuçları paylaşmakta şirket politikasına aykırıdır. İnternette gerekli araştırmaları yaparak olumlu sonuç alanları ve tıbbi araştırma sonuçlarını bulabilirsiniz.

Soru 18 - ÇALIŞMAK İSTESEM NEREDEN BAŞLAMALIYIM? 
Cevap 18 - Siz de bayilik almak istiyorsanız öncelikle BURAYA tıklayarak detayları okuyabilirsiniz. Bu makale size yardımcı olacaktır. 

Soru 19 - BEN BU İŞİ YAPABİLİR MİYİM? 
Cevap 19 - Bu iş eğitimsiz birinin yapabileceği kadar basit olmakla beraber kariyer yada kazanç sahibi birçok kişi tarafından da profesyonelce yapılmaktadır. Ogansia iş ortakları içerisinde bir çok doktor, iş adamı, ev hanımı, öğrenci vs. bulunmaktadır. Bence siz de bu işi rahatlıkla yapabilirsiniz :) 

 

Mehmet Şirin

Ogansia Girişimci İş Ortağı


Copyright © 2015 Ogansia Bağımsız Distribütörü. Bu web sitesi Ogansia Bağımsız Distribütörü Mehmet Şirin'e aittir. Ogansia Resmi web sitesi değildir!.
Kapat